Pähkinäinen raparperipaistos grillissä? Onnistuu!

Grillissä valmistuu paljon muutakin kuin vain pihvejä, makkaraa ja täytettyjä herkkusieniä. Kesäinen grillimenu voi olla yhtä kokeileva ja monipuolinen kuin ravintolaillallinen. Sen päättää herkullinen jälkiruoka: raikas raparperipaistos, jossa maistuu myös pähkinä.

Paistos yhdistää hauskalla tavalla raparperin, grillauksen ja terveelliset pähkinät. Raparperi on alkukesän kirpeä herkku, jolla voi aloittaa herkullisten ja makeiden piirakoiden kauden. Raparperin kirpeyttä taittaa itsetehty vaniljamousse sekä rouhitut cashew- ja maapähkinät.

 

Helppoa ja hyvää

Pähkinäisen raparperipaistoksen helppouden salaisuus on Keiju Rouhitut pähkinät -levite. Sen ansiosta pähkinöitä ei tarvitse erikseen pilkkoa eikä täytteeseen sekoittaa muuta rasvaa tai nestettä. Paistos kypsyy 20 minuutissa grillissä kannen alla. Paistoksen voi toki valmistaa myös tavallisessa uunissa.

Helppous ja herkullinen maku eivät ole Keiju Rouhitut pähkinät -levitteen ainoita etuja. Pähkinöissä ja auringonkukansiemenissä on myös paljon hyvinvointia edistäviä ainesosia ja lisäksi tuotteen valmistuksessa käytetty luonnon oma rypsiöljy sisältää runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja.

Grillaa koko menu

Keiju Rouhitut pähkinät -levitteen avulla voi valmistaa kokonaisen kesäisen grillimenun. Katso Keiju.fi:n reseptisivuilta ohjeet myös avokado-halloumisandwichiin, vuohenjuustopizzaan, parsa-ahvennyytteihin ja muurinpohjalettuihin, joissa on savulohi-perunasalaattitäyte. Lisukkeena voit tarjota murskattuja uusia perunoita. Kaikki pähkinäiset ohjeet löydät kirjoittamalla reseptisivuston hakukenttään ”rouhitut pähkinät”.