
Ainekset | |
8 siivua | maalais- tai paahtoleipää |
1/2 prk | Keiju Rouhitut pähkinät -levitettä |
halloumi-juustoa 1 pkt (200g) | |
mustapippuria myllystä | |
1/2 pnt | basilikaa |
1 | pihvitomaatti |
1 | avokado |
1 limen mehu |
Valmistusohje
Siivuta maalaisleipä ja voitele kaikki leipäsiivut molemmin puolin Keiju Rouhitut pähkinät -levitteellä. Siivuta halloumi ohuiksi siivuiksi ja jaa kaikkiin leipäsiivuihin ohut siivu juustoa. Rouhi halloumin päälle mustapippuria myllystä. Nypi basilikanlehdet juuston päälle. Siivuta pihvitomaatti ja aseta tomaattisiivu juuston päälle neljään leipäpalaan. Siivuta avokado, mausta siivut limen mehulla ja lisää tomaattisiivujen päälle. Nosta leipäpalat vastakkain, niin että täytteet ovat vastakkain ja voidellut pinnat ulospäin. Grillaa sandwicheja kuumassa grillissä rapeaksi noin 3 minuuttia molemmin puolin. Voit valmistaa sandwichit myös paistinpannulla.
Vaikeusaste: helppo
(munaton, ei sisällä kalaa/ äyriäisiä, ei sisällä hernettä, ei sisällä selleriä)