Keiju Paahdetut siemenet -otsikko

UUTUUS: Keiju Rouhitut pähkinät

Tuoteperheen uutuus Keiju Rouhitut pähkinät on uudenlainen herkullisen rouskuva levite jokaiseen päivään. Tuote sisältää rapeita, rouhittuja pähkinöitä, paahdettuja auringonkukansiemeniä sekä luonnon omaa rypsiöljyä.

Suomessa valmistettu uutuus tarjoaa maistuvan ja vaivattoman tavan lisätä terveellisiä pähkinöitä ruokavalioon – tuote sisältää sekä maapähkinää että cashewpähkinää jotka ovat hyvä pehmeän rasvan sekä proteiinin lähde.

Uutuuslevite maistuu joko sellaisenaan leivän päällä käytettynä tai yhdessä muiden leivänpäällisten kanssa. Keiju Rouhitut pähkinät -levitettä voi käyttää myös ruuanlaitossa sekä leivonnassa tuomaan lisää makua ja rakennetta.

Keiju Paahdetut siemenet

Sisartuote Keiju Paahdetut siemenet on myös herkullisen rouskuva levite jokaiseen päivään. Tuote sisältää runsaasti ihanan rapeita, paahdettuja siemeniä sekä luonnon omaa rypsiöljyä.

Suomessa valmistettu levite tarjoaa maistuvan ja vaivattoman tavan lisätä terveellisiä auringonkukan, kurpitsan, seesamin ja pellavan siemeniä ruokavalioon – siemenet sisältävät hivenaineita, kuituja, proteiinia ja terveellistä, tyydyttymätöntä rasvaa.

Myös Keiju Paahdetut siemenet maistuu joko sellaisenaan leivän päällä käytettynä tai yhdessä muiden leivänpäällisten kanssa. Tuotetta voi käyttää myös ruuanlaitossa sekä leivonnassa tuomaan lisää makua ja rakennetta.

 

Katso Keiju Rouhitut pähkinät -reseptit

Avokado-halloumi-sandwich grillissä
Grillattu vuohenjuustopizza
Murskatut uudet perunat
Pähkinäiset letut savulohiperunasalaattitäytteellä
Grillinyytit parsasta ja ahvenesta
Pähkinäinen raparperipaistos grillissä

Katso Keiju Paahdetut siemenet -reseptit

Siemennäkkäri
Seesam-kanapiirakka
Peltijuurespannari
Paahdettu kasviskeitto

TUOTERYHMÄT

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävien Keiju-margariinien tärkeimpänä raaka-aineena on korkealaatuinen rypsiöljy. Välttämättömiä rasvahappoja tarvitaan etenkin lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen.

Keiju Rypsi -tuotteet

Aurinkoisesta Keiju Rypsi -perheestä löydät kasvirasvalevitteiden lisäksi myös juoksevan rypsiöljyvalmisteen. Luonnollinen maku joka hurmaa – Keiju Rypsi!

Keiju+ DHA tuoteryhmä

Hyvänmakuinen Keiju+ DHA levite on herkullinen tapa huolehtia koko perheen hyvinvoinnista päivittäin. Sipaise leivän päälle ja nauti!

Keiju Alentaja -tuotteet ovat rypsipohjaisia levitteitä, jotka on tarkoitettu sinulle, jonka veren kolesteroliarvot ovat suurentuneet. Keiju Alentajan kasvisterolien on osoitettu tehokkaasti alentavan veren kolesterolitasoa.

Tuoteperheen uutuudet Keiju Paahdetut siemenet ja Keiju Rouhitut pähkinät ovat herkullisen rouskuvia levitteitä jokaiseen päivään. Laktoosittomat ja maidottomat tuotteet sopivat sekä leivän päälle että ruoanlaittoon ja leivontaan.