-marinadit

Keiju-marinadit on rypsiöljypohjainen vaihtoehto lihan, kalan, kanan ja kasvisten maustamiseen.

 

Maustettu herkullisilla yrteillä ja mausteilla

Hyvään rypsiöljyyn on lisätty herkullisia yrttejä ja mausteita. Korkean rypsiöljypitoisuuden (yli 60 % tuotteesta) ansiosta Keiju-marinadit voidaan valmistaa ilman säilöntäaineita. Avaamattomina ne säilyvät myös huoneenlämmössä.

 

Naudan ulkofileepihvit grillissä

Nopeasti valmista

Keiju-marinadien käyttö on kätevää – jo puolessa tunnissa lihasta tulee mureampaa ja tasaisesti maustettua. Voit sivellä Keiju-marinadeja vaikka kasvisten tai grillijuuston päälle myös grillaamisen aikana. Kahdesta eri mausta saat sopivat vaihtoehdot kaikkeen paistamiseen ja grillaamiseen. Kumpi on sinun suosikkisi?