Keijun reseptit henkivät joulun taikaa

Kokeile Keijun uusia jouluherkkuja!

Kardemumma-pistaasipähkinäkakku

Kardemumma-pistaasipähkinäkakku

Syksy alkaa muuttua talveksi. On aika sytyttää kynttilät ja nauttia olosta perheen ja ystävien kesken. Itse leivotut herkut tuovat iloa pimeään. Pistaasipähkinäkakku on perinteinen kahvikakku, jossa maistuu aromaattinen pistaasipähkinä. Keijun Pistaasi- ja Rypsiöljy on tyylikäs ja herkullinen tapa maustaa ruokiin ja leivonnaisiin hienostunutta makua. Leivo loppuvuoden juhliin tai vaikka lahjaksi.

Suklaamousse

Suklaamousse

Maapähkinältä kevyesti maistuva suklaamousse on todella tyylikäs ja juhlava tarjottava sellaisenaan, mutta se sopii myös täytekakun täytteeksi. Voit myös valmistaa moussesta hyydytetyn kakun. Tämä jälkiruoka kruunaa jouluaterian.

Uunijuurekset

Uunijuurekset

Suklaa-kookospallot

Suklaa-kookospallot