Juhla Keiju -säännöt

Järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on Bunge Finland Oy, PL 400, 21201 Raisio. Kaikki kampanjaan liittyvät
kysymykset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu (at) bunge.fi.

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kampanjaan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kampanjaan osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta. Osallistuminen kampanjaan vaatii sähköpostiosoitteen ja yhteystietojen luovuttamisen.

Kampanja-aika

Ensimmäinen äänestysjakso alkaa 1.2.2017 ja päättyy 2.4.2017.
Toinen äänestysjakso alkaa 3.4.2017 ja päättyy 31.7.2017.
Kolmas äänestysjakso alkaa 1.8.2017 ja päättyy 31.12.2017.

Osallistuminen kilpailuun
Kampanjaan osallistutaan täyttämällä äänestyslomake internetissä osoitteessa www.keiju.fi.  Kukin osallistuja voi äänestää kerran kunkin äänestysjakson aikana.

Palkinnot
Palkintoja arvotaan a) kuukausittain, b) jokaisen äänestysajan päätyttyä sekä c) kampanjan päätyttyä.

a) Kuukausipalkintoina arvotaan 5 kpl Keiju-yrttiöljyjä sisältävää Keiju-kassia (jokainen kassi sisältää 3 pulloa yrttiöljyä).
Kuukausipalkintoja arvotaan jokaista aktiivista äänestyskuukautta kohti. Arvonnat suoritetaan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä seuraavasti: 1.3.2017, 3.4.2017, 2.5.2017, 1.6.2017, 3.7.2017, 1.8.2017, 1.9.2017, 2.10.2017, 1.11.2017, 1.12.2017 ja 2.1.2018. Kuhunkin arvontaan osallistuvat edellisen kuukauden aikana äänensä antaneet ja yhteystietonsa jättäneet.

b) Jokaisen äänestyksen päätteeksi arvotaan 1 kpl 200 € arvoinen lahjakortti Finnish Design Shopiin (finnishdesignshop.fi). Kampanjan aikana lahjakortteja arvotaan yhteensä 3 kpl.
Äänestyspalkinnot arvotaan 3.4.2017, 1.8.2017 sekä 2.1.2018.
Arvontaan osallistuvat kaikki kyseiseen äänestysjaksoon osallistuneet.

c) Pääpalkintona arvotaan Kaleva Travel -lahjakortti, jonka arvo on 1500 €.
Pääpalkinto arvotaan 2.1.2018.

Arvontaan osallistuvat kaikki kampanjan aikana äänestäneet.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Kaikki palkinnot tarjotaan saatavuuden mukaan, ja kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden korvata palkinto samanarvoisella tai arvokkaammalla vaihtoehdolla. Järjestäjä ei vastaa palkintoihin liittyvistä kolmansien osapuolten palveluiden mahdollisista puutteista. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti 14 päivän kuluessa arvonnasta. Jos palkintojen voittajia ei tavoiteta 1 viikon kuluessa, järjestäjä arpoo uuden voittajan. Luettelo voittajista on nähtävillä arvonnan jälkeen www.keiju.fi-sivustolla. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi myös Keijun Facebook-sivulla ja Instagramissa.

Markkinointilupa

Kampanjaan osallistuneiden yhteystiedot kerätään Bunge Finland Oy:n asiakasrekisteriin, jos osallistuja on antanut siihen luvan valitsemalla valintaruudun ”Minulle saa lähettää muistutuksen seuraavasta äänestyksestä ja lisätietoja Keiju-tuotteista.” Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti, jos osallistuja on antanut siihen luvan.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja järjestäjän kampanjaa koskevia päätöksiä. Järjestäjän korvausvastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylittää palkintojen arvoa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa kampanjaa tai lopettaa kampanjan milloin tahansa kampanja-aikana ilman erillistä ilmoitusta.

Osallistujat hyväksyvät, että heidän etunimensä, likimääräinen sijaintinsa ja voittamansa palkinto näytetään kampanjan verkkosivuston voittajaluettelossa. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä lukuisat tekijät, joihin kampanjan järjestäjä ei voi vaikuttaa. Kampanjan järjestäjä ei ota vastuuta mistään osallistumiseen liittyvistä vaikeuksista tai viivästyneistä tai vioittuneista osallistumisista. Tietoja henkilötietojesi käsittelystä ja käytöstä saat lukemalla rekisteriselosteemme sivulla http://www.keiju.fi/rekisteriseloste